Lotus On Water presenteert 'Celebrating Wind and Water' in NederlandFeng Shui-kunstexpositie van meester Yun Long Zi

ULTRECHT, THE NETHERLANDS - Media OutReach - April 19, 2019 - Lotus On Water, het toonaangevende Feng Shui-merk in Azië, presenteert 'Celebrating Wind and Water', een Feng Shui-themakunsttentoonstelling van 3 t/m 6 mei 2019 in Nederland om vreugde te brengen en welvaart te bieden aan zijn groeiende groep aanhangers in Europa. Dit is de eerste keer dat Lotus On Water een kunstshow in Europa zal presenteren, volgend op het succes van vijf eerdere kunstexposities in Azië. 

De vierdaagse kunstexpositie, gehouden in het Mariënhof in Amersfoort, bestaat uit meer dan 40 prachtige kunstwerken samengesteld door emeritus meester Yun Long Zi, inclusief een mega-meesterwerk ter waarde van Euro 3.982.828. Deze tentoonstelling wordt bijgewoond door Koninklijke aanwezigen, waaronder Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Sisowath Tesso, Zijne Hoogheid Prins Sisowath Ravivaddhana, Zijne Excellentie Dr. Widhya Chem en Zijne Excellentie Dr. Julio Jeldres.

 

De in Singapore gevestigde meester Yun is een zesde generatie Feng Shui-meester, schilder, een Chinese kalligraaf en de oprichter van Lotus On Water. In de afgelopen 12 jaar hebben zijn werken wereldwijd een enorme populariteit gekregen, zoals blijkt uit meer dan 1,5 miljoen fans op de Lotus on Water-facebookpagina, evenals de overweldigende opkomst bij voorbije tentoonstellingen.

 

De kenmerkende artistieke stijl en aanpak van meester Yun zijn niet typerend voor Chinese schilderijen en trotseren de conventionele definities van de realisme-, expressionisme- en impressionismebewegingen, waardoor het uniek en één in zijn soort is. Zijn uitzonderlijke schilderijen worden van een kroon voorzien door kostbare natuurlijke elementen, waaronder 24K goud, puur zilver, brons en natuurlijke vermiljoen inkt. Elk stuk van zijn schilderij is uniek en heeft acht tot twaalf lagen. Deze schilderijen veranderen hun weergave terwijl de dag overgaat in de nacht met fosforescerende verf die gloeit en tot leven komt in UV-licht.

 

De 'Celebrating Wind and Water'-kunstwerken worden internationaal verzameld, waaronder door dhr. Manuel Rabate, directeur van Louvre Abu Dhabi, alsook door Zijne Majesteit Koning Norodom Sihamoni uit Cambodja. Een ander hoogtepunt van de avond is de lancering van een speciale reeks wijnen van Van Hamersveld Wines, in samenwerking met Lotus On Water. De schilderijen van meester Yun zullen op de wijnetiketten te zien zijn. Tijdens het evenement wordt ook champagne Laurent-Perrier geserveerd.

 

'Celebrating Wind and Water' wordt een maand lang tentoongesteld vanaf 3 mei 2019. Ga voor meer informatie naar www.lotusonwater.com.

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

SOURCE:

Lotus on Water

CATEGORY:

Art & Culture

READ IN:

English

PUBLISHED ON:

19 Apr 2019

Past Press Releases

MORE

Talk to Media OutReach today

CONTACT US NOW