Ceevo acoperă diferența privind plăți internaționale pentru EuropaNoul produs Ceevo le permite comercianților europeni acces facil la soluții de plată simplificate, împreună cu expertiza globală a companiei pentru a vinde dincolo de frontierele lor

VALLETTA, MALTA - Media OutReach - 02 iulie 2020 - Ceevo anunță astăzi lansarea soluției sale de plată de tip automated-onboarding (AOB) în Europa, oferind comercianților locali o soluție rapidă și simplă de plăți plug-and-play. Aflați cum îi putem ajuta să valorifice oportunitățile în ascensiune de comerț transfrontalier pe www.ceevo.com.

 

Susținut de răspândirea internațională și de expertiza financiară și tehnologică a companiei, Ceevo gestionează toată complexitatea plăților internaționale, inclusiv securitatea, reglementările și o gamă vastă de opțiuni de plată, astfel încât comercianții să se poată concentra pe dezvoltarea afacerilor.

 

Provocările de plată ale comerțului electronic transfrontalier în Europa de Est

În timp ce Europa de Est este una dintre piețele de comerț electronic cu cea mai rapidă creștere de pe continent, în creștere cu un ritm constant de 10,3% de la an la an, comercianții din regiune rămân extrem de insuficient deserviți: mulți furnizori internaționali încă nu au intrat în mod activ în regiune, iar jucătorii autohtoni nu sunt în măsură să ofere soluții și servicii potrivite pentru a sprijini afacerile cu ambiții internaționale.

 

Soluțiile Ceevo sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice ale comercianților care doresc să proceseze tranzacții de plată online pentru clienții lor din UE (Uniunea Europeană) și de pe piețele internaționale. În timp ce soluția Ceevo este disponibilă pentru toți comercianții europeni, Ceevo consideră că comercianții din Europa de Est sunt în mod particular insuficient deserviți și că soluția sa va reduce diferența de plăți pentru acești comercianți care doresc să se extindă în afara pieței lor interne.

 

Un sondaj recent realizat de Ceevo asupra micilor comercianți de retail online din Europa de Est a relevat faptul că primele două preocupări privind plățile ale micilor comercianți de retail online sunt securitatea (42%) și gestionarea fluxurilor de numerar (21%), în timp ce metodele de plată neacceptate (30%) sunt menționate ca fiind cele mai frecvente probleme resimțite la checkout.

 

Mai mult, 32,5% dintre respondenți au declarat, de asemenea, că majoritatea vânzărilor au fost realizate prin intermediul unor canale multiple și via unor piețe online precum Amazon și eBay. Primele trei preocupări pentru aceste afaceri în ceea ce privește plățile transfrontaliere sunt procesele de plată și valută și adaptarea la cursurile de schimb în timp real (25%), asistența și serviciul pentru clienți (24,17%) și reconcilierea plăților din alte țări (23%). De asemenea, respondenții au menționat integrarea plăților digitale și provocările de a ține pasul cu tendințele în evoluție rapidă a consumului, împreună cu reglementările complexe ale UE, ca bariere în privința explorării oportunităților de dezvoltare în afara piețelor lor interne. Soluția de tip automated onboarding and payment gateway de la Ceevo include cele mai noi instrumente tehnologice pentru a rezolva aceste probleme și oferă comercianților o soluție perfectă pentru a participa la economia digitală.

 

Philip Meyer, CEO al Ceevo, a declarat: „În mod inevitabil, mai multor mici retaileri online le lipsește posibilitatea de a-și vinde produsele și serviciile la nivel internațional și, prin urmare, nu sunt capabili să-și extindă afacerile dacă nu sunt în măsură să accepte plățile de la orice potențial client. Realitatea pentru întreprinderile mici este că se temă în ceea ce privește tehnologia de plată, când ar trebui să se concentreze pe administrarea afacerilor lor - lucru pe care l-am considerat că fiind foarte important să îl abordăm oferind o soluție prietenoasă care să fie adaptată limbilor locale și integrării rapide".

 

Ceevo - Permite afacerilor să accepte aproape orice tip de plată de oriunde

Ceevo și-a adaptat soluțiile de plăți pentru a aborda în mod direct provocările cu care se confruntă aceste companii. Oferă servicii  de tip automated onboarding fără cheltuieli suplimentare de conformitate, asistență self-service care include documentație publică și o secțiune de asistență clienți pentru a ajuta comercianții să rezolve problemele privind plățile. De asemenea, Ceevo oferă tablouri de bord intuitive care permit gestionarea mai ușoară a mai multor canale pentru ca afacerea dvs. să funcționeze cât mai curând.

 

Philip Meyer a mai adăugat: „Cu plățile Ceevo, dorim să permitem comercianților să vândă tuturor clienților lor potențiali de pe piețele UE și nu numai. Vrem să fim un sprijin pentru întreprinderile mici și să le permitem, prin serviciile noastre, să se concentreze pe lucrurile care contează în loc de lumea confuză a plăților. Soluțiile noastre vor ajuta clienții să accepte plățile de la oricine, în orice monedă, din orice parte a lumii, fără a avea nevoie de expertiză juridică sau tehnică. Așteptăm cu nerăbdare să încheiem parteneriate cu mai multe tipuri de comercianți și să susținem următorul val de afaceri care alimentează creșterea în Europa și în restul lumii. "

 

Ceevo este un produs nou lansat de Grupul Ceevo - cunoscut anterior drept Net1's International Payments, format din Transact24 și MasterPayment. Grupul Ceevo este un furnizor de servicii de plată internaționale care oferă servicii de procesare a plăților, achiziționare de carduri de credit și debit, securitate pentru tranzacții și servicii de conformitate cu reglementările.  Este o filială a furnizorului internațional de soluții tehnologice financiare listat NASDAQ, Net1 UEPS Technologies Inc (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1).The issuer is solely responsible for the content of this announcement.
Despre Ceevo
Despre Ceevo

Grupul Ceevo este specializat în soluții de servicii de plăți internaționale care permit întreprinderilor să accepte aproape orice tip de plată din orice parte a lumii.

 

Grupul Ceevo cuprinde următoarele entități (care fac parte din marca „Ceevo"): Ceevo Financial Services (Malta) Limited; Ceevo Blockchain Ventures Limited; Transact24 Limited; Transact24 (Marea Britanie) Limitat; Transact24 LLC; și Masterpayment GmbH și companiile sale subsidiare (Summit Payment Services AG și Masterpayment Limited). Ceevo Financial Services (Malta) Limited (Număr de înregistrare: C36102) este autorizat și reglementat de Autoritatea de Servicii Financiare din Malta (MFSA), iar Transact24 (UK) Limited este autorizată și reglementată de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din Regatul Unit (Înregistrare Număr de referință: 900538). Ceevo este susținut de experiența și tehnologia companiei sale-mamă Net1 UEPS Technologies Inc. (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1). Pentru mai multe informații, vizitați www.ceevo.com

SOURCE:

Ceevo

CATEGORY:

Business

PUBLISHED ON:

02 Jul 2020

Past Press Releases

Talk to Media OutReach Newswire today

CONTACT US NOW