Ceevo premošćuje raskorak u međunarodnim plaćanjima za EuropuNovi proizvod tvrtke Ceevo europskim trgovcima omogućuje olakšani pristup pojednostavljenim mogućnostima plaćanja, zajedno s globalnom ekspertizom tvrtke za prodaju izvan njihovih granica

VALLETTA, MALTA - Media OutReach - 2. srpnja 2020 - Ceevo danas najavljuje pokretanje svog automatskog 'onboard' (AOB) rešenja za plaćanje u cijeloj Europi, nudeći lokalnim trgovcima brzo i jednostavno rješenje 'plug-and-play' plaćanja. Kako im možemo pomoći iskoristiti sve veće mogućnosti prekogranične e-trgovine, možete otkriti na www.ceevo.com.

 

Podržani međunarodnim dosegom i financijskom i tehnološkom ekspertizom, Ceevo rješava svu složenost međunarodnih plaćanja, uključujući sigurnost, propise i veliki broj načina plaćanja kako bi se trgovci mogli usredotočiti na rast svog poslovanja.

 

Platni izazovi prekogranične e-trgovine u istočnoj Europi

Iako je Istočna Europa jedno od najbrže rastućih tržišta e-trgovine na kontinentu, uz stabilni rast od 10,3% na godinu, trgovci u regiji krajnje su nedovoljno svjesni sljedećega: mnogi međunarodni dobavljači tek trebaju aktivno ciljati regiju, dok domaći nisu u mogućnosti pružiti ispravna rješenja i usluge kao potporu poslovima s međunarodnim ambicijama.

 

Ceevova rješenja prilagođena su specifičnim potrebama trgovca koji svojim kupcima omogućuju plaćanje putem interneta kako u Europskoj uniji (EU) tako i na međunarodnim tržištima. Iako je rješenje Ceevo dostupno svim europskim trgovcima, Ceevo vjeruje da su istočnoeuropski trgovci posebno podcijenjeni te da će njegovo rješenje premostiti raskorak u plaćanju onim trgovcima koji se žele proširiti izvan svojih domaćih tržišta.

 

Nedavno istraživanje tvrtke Ceevo o malim mrežnim trgovcima u istočnoj Europi pokazalo je da su kod njih dva najveća problema prilikom plaćanja sigurnost (42%) i upravljanje gotovinskim tokom (21%), dok se neprihvaćeni načini plaćanja (30%) navode kao najčešći problem koji se pojavljuje pri odjavi.

 

Nadalje, 32,5% ispitanika također je izjavilo da se najveći dio prodaje obavlja poprečnim kanalima i putem trgovina kao što su Amazon i eBaya. Prva tri pitanja koja se tiču prekograničnih plaćanja za ove su tvrtke valuta i platni procesi i prilagođavanje tečajevima u stvarnom vremenu (25%), korisnička podrška i usluga (24,17%) te usklađivanje plaćanja iz drugih zemalja (23%). Ispitanici su također kao prepreku istraživanju mogućnosti proširenja izvan svojih matičnih tržišta naveli integraciju digitalnih plaćanja i izazove praćenja brzorastućih potrošačkih trendova, te kompleksnih EU propisa. Automatizirano rješenje tvrtke Ceevo za uključivanje u proces i obavljanje platnog prometa sadrži najnovije tehnološke alate za rješavanje ovih problema i trgovcima pruža izvrsno rješenje za sudjelovanje u digitalnoj ekonomiji.

 

Direktor tvrtke Ceevo Philip Meyer je rekao: "Činjenica je da mnogi mali mrežni trgovci propuštaju priliku za prodaju svojih roba i usluga u inozemstvu, a ako nisu u stanju prihvatiti plaćanja od bilo kojeg potencijalnog kupca ne mogu ni povećati svoje poslovanje. Umjesto usredotočenja na vođenje svog poslovanja, stvarnost malih tvrtki je briga oko tehnologije plaćanja - smatrali smo da je veoma važno riješiti upravo taj problem, pružajući korisničko rješenje prilagođeno lokalnim jezicima i brzoj integraciji."

 

Ceevo - Osnaživanje poslovanja prihvaćanjem gotovo bilo kojeg način plaćanja s bilo kojeg mjesta

Ceevo je prilagodio svoja rješenja za plaćanje tako da se izravno bavi izazovima s kojima se susreću poslovni subjekti. Nudi brzo i automatizirano uključenje bez dodatnih režijskih troškova, podršku samoposluživanju koja uključuje javnu dokumentaciju i odjeljak za korisničku podršku kako bi se trgovcima pomoglo u rješavanju problema s plaćanjem. Ceevo također nudi intuitivne nadzorne ploče koje omogućuju jednostavnije višekanalno upravljanje radi ubrzavanja poslovnih procesa.

 

Philip Meyer dalje je komentirao: "Uz Ceevo način plaćanja trgovcima želimo osnažiti prodaju prema svim potencijalnim kupcima na tržištima EU i šire. Želimo biti prvakom malim tvrtkama i omogućiti im da se, korištenjem naših usluga, usredotoče na važnije stvari, a ne na zbunjujući svijet plaćanja. Naša rješenja će kupcima olakšati prihvaćanje plaćanja od bilo koga, u bilo kojoj valuti, s bilo kojeg mjesta na svijetu, bez potrebe za pravnom ili tehničkom ekspertizom. Radujemo se suradnji s različitim vrstama trgovaca nego ikad prije, a pružit ćemo potporu i sljedećem valu poduzetnika koji potiču rast u Europi i ostatku svijeta."

 

Ceevo je novi proizvod koji je lansirala Ceevo Grupa - prethodno poznata kao Net1's International Payments Group, a sastoji se od Transact24 i MasterPaymenta. Ceevo Grupa vodeći je međunarodni pružatelj usluga u platnom prometu koja nudi usluge obrade plaćanja, pribave kreditnih i debitnih kartica, sigurnost transakcija i usklađenost s propisima. Podružnica je međunarodnog davatelja rješenja za financijsku tehnologiju koji je na popisu NASDAQ, Net1 UEPS Technologies Inc (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1).The issuer is solely responsible for the content of this announcement.
O tvrtki Ceevo
O tvrtki Ceevo

Ceevo Grupa specijalizirana je za rješenja u uslugama plaćanja na međunarodnoj razini koja potiču tvrtke da prihvaćaju gotovo bilo koju vrstu plaćanja iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

 

Ceevo Grupacija se sastoji od sljedećih subjekata (koji su svi dio marke „Ceevo"): Ceevo Financial Services (Malta) Limited; Ceevo Blockchain Ventures Limited; Transact24 Limited; Transact24 (UK) Limited; Transact24 LLC; i Masterpayment GmbH i ovisna društva (Summit Payment Services AG i Masterpayment Limited). Ceevo Financial Services (Malta) Limited (registracijski broj: C36102) je ovlastila i regulirala Malteška agencija za financijske usluge (MFSA), a Transact24 (UK) Limited je ovlastila i regulirala Agencija za financijsko ponašanje (FCA) Ujedinjenog Kraljevstva (Registarski referentni broj: 900538). Matična tvrtka Net1 UEPS Technologies Inc. (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1) podržava Ceevo Iskustvom i tehnologijom. Za više informacija posjetite www.ceevo.com

SOURCE:

Ceevo

CATEGORY:

Business

PUBLISHED ON:

02 Jul 2020

Past Press Releases

Talk to Media OutReach Newswire today

CONTACT US NOW