Ceevo premoscuje međunarodni jaz izmedju placanja u EuropiNovi proizvod Ceevo omogucuje europskim trgovcima lak pristup pojednostavljenim rjesenjima za placanje, zajedno s globalnom ekspertizom tvrtke za prodaju izvan njihovih granica

VALLETTA, MALTA - Media OutReach - 2. jula 2020. - Ceevo danas najavljuje pokretanje svog automatskog (AOB) rjesenja za placanje u cijeloj Europi, nudeci lokalnim trgovcima brzo i jednostavno rjesenje plug-and-play placanja. Otkrijte kako im mozemo pomoci da iskoriste sve vece mogucnosti prekogranicne e-trgovine na www.ceevo.com.


Podrzani medjunarodnim dostignucima i financijskom i tehnoloskom ekspertizom, Ceevo rjesava svu slozenost medjunarodnih placanja, ukljucujuci sigurnost, propise i veliki broj mogucnosti placanja kako bi se trgovci mogli usredotociti na rast svog poslovanja.

 

Platni izazovi prekogranicne e-trgovine u istocnoj Europi

Iako je Istocna Europa jedno od najbrze rastucih trzista e-trgovine na kontinentu, sa stalnom stopom rasta od 10,3% u godini, trgovci u regiji ostaju krajnje nedovoljno svjesni: mnogi medjunarodni dobavljaci tek trebaju aktivno ciljati regiju, a domaci igraci nisu u mogucnosti pruziti ispravna rjesenja i usluge kako bi podrzali tvrtke sa medjunarodnim ambicijama.Ceevova rjesenja prilagodjena su specificnim potrebama trgovca koji zele obradjivati online platne transakcije za svoje kupce u EU (Europskoj uniji) i medjunarodnom trzistu. Iako je rjesenje Ceevo dostupno svim europskim trgovcima, Ceevo vjeruje da su istocnoeuropski trgovci posebno podcijenjeni i da ce njegovo rjesenje premostiti jaz u placanju za ove trgovce koji zele prosiriti svoje domace trziste.

 

Nedavna Ceevo istrazivanja o malim mreznim trgovcima u Istocnoj Europi otkrila su da su dvije najvece brige za male internetske maloprodaje sigurnost placanja (42%) i upravljanje gotovinskim tokom (21%), a neprihvaceni nacini placanja (30%) navode se kao najcesci problem koji se desava pri odjavi.

 

Nadalje, 32,5% ispitanika takodjer je izjavilo da je najveci dio prodaje obavljen preko kanala i putem trznica poput Amazona i eBaya. Prve tri brige za ove tvrtke u prekogranicnom placanju su valuta i platni procesi i prilagodjavanje tecajevima u stvarnom vremenu (25%), korisnicka podrska i usluga (24,17%) te uskladjivanje placanja iz drugih zemalja (23%). Takodjer se navodi integracija digitalnog placanja i izazovi pracenja brzorastucih potrosackih trendova, kao i slozenih EU propisa, kao prepreka istrazivanju mogucnosti rasta izvan svojih maticnih trzista. Ceevo automatizirano pristupno rjesenje za placanje ukljucuje najnovije tehnoloske alate za rjesavanje ovih problema i pruza trgovcima rjesenje za sudjelovanje u digitalnoj ekonomiji.

 

Philip Meyer, direktor tvrtke Ceevo, rekao je: "Neizbjezno je da mnogi mali mrezni trgovci propustaju priliku da prodaju svoju robu i usluge u inozemstvu i stoga nisu u mogucnosti povecati svoje poslovanje ako nisu u stanju prihvatiti placanja od bilo kojeg potencijalnog kupca. Stvarnost za male tvrtke je ta da se oni brinu oko platne tehnologije kada bi se trebali usredotociti na vodjenje svog poslovanja - nesto za šso smo smatrali da je vrlo vazno rijesiti pruzanjem rjesenja prilagodjenog korisnicima koji brinu za lokalne jezike i brzu integraciju."

 

Ceevo - Osnazivanje poduzeca da sa bilo kojeg mjesta prihvataju gotovo bilo koju vrstu placanja

Ceevo je prilagodio svoja rjesenja za placanje tako da se izravno bavi izazovima sa kojima se susrecu ove tvrtke. Nudi brzo I automatizirano placanje bez dodatnih rezijskih troskova, podrsku samoposluzivanju koja ukljucuje javnu dokumentaciju i odjeljak za korisnicku podrsku kako bi se trgovcima pomoglo u rjesavanju problema s placanjem. Ceevo takodjer nudi intuitivne nadzorne ploce koje omogucuju jednostavnije upravljanje vise kanala kako bi vas posao bio što brzi.

 

Philip Meyer dalje je komentarisao: „Ceevo placanjem zelimo osnaziti kupce da prodaju svim svojim potencijalnim kupcima na trzistima EU i sire. Zelimo biti prvak za male tvrtke i omoguciti im da se, kroz nase usluge, usredotoce na stvari koje su vazne umjesto na zbunjujuci svijet placanja. Nasa rjesenja ce kupcima olaksati prihvatanje placanja od bilo koga, u bilo kojoj valuti, s bilo kojeg mjesta na svijetu, bez potrebe za pravnom ili tehnickom strucnoscu. Radujemo se sto cemo saradjivati s vise vrsta trgovaca nego ikad prije i pruziti potporu sljedecem valu poduzeca koji poticu rast u Europi i ostatku svijeta.

"Ceevo je novi proizvod koji je lansirala Ceevo grupa - ranije poznata kao Net1-ova medjunarodna platna grupa, a sastoji se od Transact24 i MasterPaymenta. Ceevo Grupa vodeca je medjunarodna usluga placanja koja nudi usluge obrade placanja, pribave kreditnih i debitnih kartica, sigurnost transakcija i uskladjenost s propisima. Podruznica je medjunarodnog davatelja rjesenja za financijsku tehnologiju koji je na popisu NASDAQ, Net1 UEPS Technologies Inc (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1).The issuer is solely responsible for the content of this announcement.
O Ceevu
O Ceevu

Ceevo grupa specijalizirana je za medjunarodna rjesenja za usluge placanja koja osnazuju tvrtke da prihvataju gotovo bilo koju vrstu placanja iz bilo kojeg mjesta na svijetu.


Ceevo grupacija se sastoji od sljedecih subjekata (koji su svi dio marke „Ceevo"): Ceevo Financial Services (Malta) Limited; Ceevo Blockchain Ventures Limited; Transact24 Limited; Transact24 (UK) Limited; Transact24 LLC; i Masterpayment GmbH i zavisna drustva (Summit Payment Services AG i Masterpayment Limited). Ceevo Financial Services (Malta) Limited (registracijski broj: C36102) je ovlašten i reguliran od strane Malteske agencije za financijske usluge (MFSA), a Transact24 (UK) Limited ovlasteno je i regulirano od strane Agencije za financijsko ponasanje (FCA) Ujedinjenog Kraljevstva (Registar Referentni broj: 900538). Ceevo je podrzano iskustvom i tehnologijom maticne tvrtke Net1 UEPS Technologies Inc. (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1). Za vise informacija posjetite www.ceevo.com.

SOURCE:

Ceevo

CATEGORY:

Business

PUBLISHED ON:

02 Jul 2020

Past Press Releases

Talk to Media OutReach Newswire today

CONTACT US NOW