Trader Malaysia akan menjadi yang pertama mengakses ekosistem dagangan Octa yang telah diubah suai

KUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach Newswire - 18 April 2024 - Malaysia akan menjadi rantau pertama yang mencuba versi baharu OctaTrader yang dipertingkatkan, platform dagangan merentas peranti yang boleh disesuaikan dengan baik dengan keperluan semua Trader tanpa mengira pengalaman mereka. Untuk menyokong keluaran ciri OctaTrader baharu, Octa melancarkan kempen komunikasi global Yang bertuah, yang akan menyerlahkan beberapa aspek utama psikologi dan sikap pedagang terhadap nasib.

Octa

Trader Malaysia akan menjadi yang pertama mendapat akses kepada OctaTrader yang telah diubah suai, platform kewangan global yang menawarkan pengalaman dagangan yang lancar dan menyeluruh dengan menggabungkan semua langkah perjalanan pelanggan dalam satu penyelesaian merentas peranti.

Persekitaran dagangan yang sangat boleh disesuaikan dan mesra pemula, OctaTrader ialah produk yang berkembang secara dinamik berdasarkan prinsip 'perdagangan dibuat dengan jelas' yang Octa telah dilaksanakan sejak penubuhannya pada 2011. Dengan skop luas ciri-ciri baharu yang telah dilaksanakan dan masih banyak lagi dalam proses, OctaTarder akan merangkumi perkara utama yang sedang berkembang, termasuk penyepaduan merentas platform dan sokongan menyeluruh dalam membuat keputusan.

Berakar umbi dalam rekod prestasi Octa yang berjaya dalam industri pembrokeran kewangan, OctaTrader baharu menawarkan perjalanan pasaran kewangan yang lancar, membolehkan trader dengan tahap pengalaman berbeza untuk berdagang, belajar dan mengakses alat analisis dalam antara muka yang fleksibel dan intuitif. Ekosistem Octa yang diperbaharui akan menjadi pembeza utama bagi broker global, bersama-sama dengan pengiktirafan antarabangsanya, spread yang ketat dan pelbagai jenis aset boleh niaga yang tersedia untuk pelanggan.

Platform baharu ini menampilkan Space, hab analisis yang berkuasa dengan kapasiti pendidikan dan rangkaian sosial untuk menyokong trader berpengalaman dan baru muncul melalui setiap langkah, daripada pendidikan kepada analisis pasaran asas. Bersama-sama dengan elemen ekosistem lain, Space berkembang pesat dan terus bertambah baik untuk menampung semua keperluan pelanggan. Buat masa ini, Space tersedia dalam bahasa Inggeris, tetapi lebih banyak bahasa sedang sedang diusahakan.

Dengan Space, trader akan dapat berhubung, bekerjasama dan sentiasa mengikuti perkembangan terkini dengan aliran dan perkembangan pasaran yang paling berkaitan. Dengan melaraskan suapan analitik mengikut gaya dagangan dan keutamaan mereka, Space menyediakan pelanggan OctaTrader bimbingan yang tidak ternilai, yang memainkan peranan penting dalam mengikuti pasaran yang tidak menentu dan menjadi selangkah di hadapan lapangan.

Untuk menyokong promosi OctaTrader yang dirombak, Octa telah melancarkan The lucky ones, kempen komunikasi global merentas semua saluran yang memfokuskan pada corak tingkah laku trader. Dengan kempen ini, Octa berhasrat untuk memberi tumpuan kepada pendapat trader tentang nasib dan perkara yang mereka lakukan untuk mengekalkannya semasa sesi dagangan mereka. Inisiatif ini termasuk tinjauan global yang akan meneroka psikologi perdagangan dan membantu Octa menyelidik tabiat, ritual dan kepercayaan pedagang untuk merangkumi sisi pengalaman mereka yang sering diabaikan dalam pendekatan berpusatkan pelanggan broker terhadap perkhidmatan kewangan. Setelah diterbitkan dan dianalisis, hasil tinjauan mungkin memberikan perspektif yang berharga tentang cara pelanggan menangani proses membuat keputusan dan cara menyelaraskan perjalanan mereka dalam pasaran kewangan.

Hashtag: #Octa #luckyones

Octa
ialah broker antarabangsa yang telah menyediakan perkhidmatan dagangan dalam talian di seluruh dunia sejak 2011. Ia menawarkan akses tanpa komisen kepada pasaran kewangan dan pelbagai perkhidmatan yang telah digunakan oleh pelanggan dari 180 negara yang telah membuka lebih daripada 42 juta akaun dagangan. Webinar pendidikan, artikel dan alat analisis percuma yang mereka sediakan membantu pelanggan mencapai matlamat pelaburan mereka.

Syarikat itu terlibat dalam rangkaian komprehensif inisiatif amal dan kemanusiaan, termasuk penambahbaikan infrastruktur pendidikan dan projek bantuan notis pendek yang menyokong komuniti tempatan.

Di rantau APAC, Octa menerima anugerah 'Broker Forex Terbaik Malaysia 2022' dan 'Broker Paling Dipercayai Asia 2023' masing-masing daripada Global Banking and Finance Review and International Global Forex Awards,.

Business

READ IN: