Perdagangan menjadi jelas: OctaFX menjadi Octa, melancarkan kempen globalOctaFX mengumumkan pertukaran nama dan melancarkan kempen global dengan moto: 'Dagangan menjadi jelas.'. Ini adalah maksudnya untuk trader.

KUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach - 25 September 2023 - Broker antarabangsa OctaFX baru-baru ini telah mengumumkan keputusan untuk menukar nama kepada Octa. Broker itu telah melancarkan kempen promosi global dengan moto 'Dagangan menjadi jelas' untuk menguatkan mesej di sebalik transformasi.

image-1.jpeg


'Apabila landskap kewangan berkembang, begitu juga dengan kami', komen pejabat akhbar Octa. 'Pelanggan kami'perlu terus untuk mempelbagaikan, dan itulah sebabnya kami telah mengembangkan tawaran kami sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Kami merasakan bahawa kami telah melebihi 'FX' dalam nama kami dan bersedia untuk pergi lebih jauh, dengan koleksi instrumen kewangan serba boleh yang kami tawarkan untuk berdagang kini termasuk komoditi, indeks saham, saham, dan mata wang kripto.'

Satu lagi sebab untuk pelancaran kempen adalah fokus syarikat' yang berterusan dalam membuatkan perdagangan boleh diakses dan mudah dipelajari oleh semua orang. 'Kami percaya bahawa dunia kewangan tidak perlu menjadi sesuatu yang mengelirukan, dan oleh itu mesej utama kempen telah menjadi sesuatu tentang kejelasan. Sikap ini menjadi penting untuk peranan kami sebagai broker—menyokong pelanggan kami dalam perjalanan menuju matlamat kewangan mereka,' kata pejabat akhbar Octa.

Pejabat akhbar broker ' juga membayangkan bahawa 'pertukaran nama adalah sebahagian daripada proses transformasi, yang akan membawa perubahan dan penambahbaikan ketara serta menekankan dedikasi syarikat'untuk terus maju dalam industri yang sentiasa berubah.'

Berikut adalah maklumat penting transformasi'Octa yang sedang dalam proses.

Platform perdagangan. Octa akan terus membangunkan platform dagangan canggihnya sendiri, OctaTrader, iaitu bertujuan untuk mengintegrasikan semua keperluan trader ke dalam satu sistem lancar yang analisis pakar, deposit dan pengeluaran, dan pilihan pengurusan profil kesemuanya berada dalam tangan.

Peluang pendidikan. Syarikat akan memperkuatkan lagi sumber pendidikan, menawarkan pelanggan kepada artikel yang berlebihan, webinar, dan bimbingan profesional untuk membantu mereka mengharungi dunia kewangan.

Analisis pakar. Octa kini sedang membangunkan hab analisis unik dengan setiap jenis informasi tersedia untuk pelanggan dalam satu sistem perdagangan bersepadu.

Menurut Octa, semua perubahan akan dilaksanakan secara berperingkat, dengan pelanggan mengalami peralihan yang lancar yang tidak memberi kesan kepada pelaburan semasa atau dalam mengakses akaun mereka.

Hashtag: #Octa #OctaFX

The issuer is solely responsible for the content of this announcement.
Octa
merupakan broker antarabangsa yang menyediakan perkhidmatan perdagangan dalam talian di seluruh dunia sejak 2011. Ia menawarkan akses bebas komisen kepada pasaran kewangan dan pelbagai perkhidmatan yang telah sedia digunakan oleh pelanggan di lebih dari 180 negara yang telah membuka lebih daripada 42 juta akaun dagangan. Webinar pendidikan percuma, artikel, dan alat analisis yang mereka sediakan membantu pelanggan mencapai matlamat pelaburan mereka.

Syarikat terbabit dalam jaringan komprehensif amal dan inisiatif kemanusiaan, termasuk penambahbaikan infrastruktur pendidikan, projek bantuan notis pendek, menyokong komuniti tempatan.

Octa juga telah memenangi lebih daripada 60 anugerah sejak penubuhannya, termasuk anugerah 'Broker Global Dalam Talian Terbaik 2022' daripada World Business Outlook dan anugerah 'Broker Global Terbaik Asia 2022 oleh International Business Magazine.

SOURCE:

OctaFX

CATEGORY:

Finance

PUBLISHED ON:

25 Sep 2023

Past Press Releases

MORE
#Finance #Economics

29 February 2024

Gold price forecast for 2024 – Octa

Talk to Media OutReach Newswire today

CONTACT US NOW