Shopee Membawa Kemeriahan Fiesta Bola Sepak Kepada Rakyat MalaysiaBersatu untuk menemui hiburan dalam aplikasi dan pengalaman yang bermanfaat

KUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach - 25 November 2022 - Shopee Malaysia kekal di hadapan dengan menyatukan masyarakat tempatan melalui minat bersama dalam bola sepak. Dengan lebih 13 juta peminat bola sepak di Malaysia, Fiesta Bola Sepak Shopee, dengan kerjasama jenama: Hisense, Coca-Cola, dan vivo, membolehkan pengguna menemui kandungan terkini berkaitan bola sepak, hiburan dalam aplikasi dan menikmati pengalaman yang bermanfaat.


Menurut Shopee, pengguna beralih kepada saluran yang lebih diperibadikan yang sesuai dengan gaya hidup digital mereka yang semakin meningkat, daripada cara mereka membeli-belah dalam talian, membaca kandungan dan berinteraksi dengan komuniti sesama mereka. Dengan Fiesta Bola Sepak Shopee, pengguna boleh menikmati ganjaran bola sepak dan kandungan yang baik dengan mudah untuk keperluan mereka.

Huiyan Pan, Ketua Pemasaran Jenama di Shopee Malaysia, berkongsi bahawa Piala Dunia FIFA adalah acara penting bagi rakyat Malaysia. Ramai yang akan menghabiskan masa mereka bersendirian atau bersama keluarga dan rakan-rakan untuk menonton pemain bertaraf dunia bermain di acara yang berlaku sekali dalam 4 tahun. Sungguh luar biasa betapa kami menyukai bola sepak kerana Shopee terus menyatukan pengguna kami melalui pengalaman yang bermanfaat.

Berikut adalah 4 sorotan yang rakyat Malaysia boleh nantikan semasa Fiesta Bola Sepak:

Ramalan Perlawanan
Rakyat Malaysia boleh bertanya soalan dan menerima maklum balas segera daripada hos kegemaran mereka mengenai topik yang terdiri daripada ramalan perlawanan bola sepak kepada pemain bola sepak kegemaran mereka melalui Shopee Live. Terdapat juga barangan bola sepak dan tawaran eksklusif untuk dimenangi semasa setiap satu sesi.

Pembelanja Teratas
Jadilah Pembelanja Teratas dan beli-belah dengan lebih bijak sekarang hingga 18 Disember 2022. Apa yang lebih baik daripada membeli-belah dan berpeluang memenangi produk setiap minggu daripada vivo V25 5G Telefon Pintar, Penghawa Dingin Mudah Alih Hisense, Peti sejuk Mini Coca-Cola dengan Pembesar Suara Bluetooth dan keperluan bola sepak bernilai RM10,000.

Teka & Menang
Menangi hingga 1,000,000 Shopee Coins setiap minggu dengan meneka pemain bola sepak yang betul dan menyelesaikan semua tugasan dalam tempoh yang ditetapkan. Pengguna juga boleh mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk menang dengan menyelesaikan lebih banyak tugasan untuk mendapatkan lebih banyak mata.

Fiesta Bola Sepak
Bertajuk 'Shopee got you covered this football season', video tersebut memberikan nilai keseronokan dan perpaduan dalam kalangan keluarga dan rakan-rakan untuk mendapatkan semua keperluan bola sepak, sejajar dengan komitmen Shopee untuk membawa rakyat Malaysia yang bersemangat bersama.

"Untuk meraikan keindahan budaya berbilang etnik Malaysia, Shopee kekal di hadapan dengan meletakkan keperluan pengguna sebagai teras dalam semua yang kami lakukan. Kami meramalkan dinamik dan interaksi yang menarik apabila rakyat Malaysia meluangkan masa menonton perlawanan apabila semua orang menyokong pasukan yang berbeza," tambah Pan.

Shopee adalah platform kepada koleksi hiburan dan ciri dalam aplikasi yang besar dan berkembang, dan ia popular dalam kalangan pengguna kami dan bahagian penting dalam pengalaman Shopee.

Untuk maklumat lanjut mengenai Fiesta Bola Sepak Shopee, layari https://shopee.com.my/football-fiesta-2022.Hashtag: #Shopee

The issuer is solely responsible for the content of this announcement.
Mengenai Shopee
Mengenai Shopee
Shopee ialah platform e-dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan. Shopee menggalakkan sebuah ekosistem digital yang inklusif dan mampan dengan membolehkan pendigitalan perniagaan, membolehkan perniagaan-perniagaan mengembangkan kehadiran dalam talian mereka, membantu lebih ramai orang mengakses dan memperoleh manfaat daripada perkhidmatan digital, serta membangkitkan komuniti tempatan.

Shopee menawarkan pengalaman yang mudah, selamat, dan menarik yang dinikmati oleh berjuta-juta pengguna setiap hari. Shopee juga merupakan penyumbang utama kepada ekonomi digital di rantau ini dengan komitmen teguh untuk membantu jenama dan usahawan tempatan berjaya dalam e-dagang.

Shopee adalah sebahagian daripada Sea Limited (NYSE: SE), sebuah syarikat internet pengguna global yang terkemuka. Misi Sea adalah untuk menaiktaraf kehidupan para pengguna dan perniagaan kecil menerusi teknologi melalui tiga perniagaan terasnya: Shopee, Garena dan SeaMoney.
SOURCE:

Shopee

CATEGORY:

Lifestyle

READ IN:

English

PUBLISHED ON:

25 Nov 2022

Past Press Releases

MORE
#Fashion #Advertising, Marketing & Public Relations

14 June 2024

#ShopeeHaul Generates Over 423,000 Engagements with Affordable Style Tips

Talk to Media OutReach Newswire today

CONTACT US NOW