ECOVACS ROBOTICS Memperkenalkan Teknologi AI Dipertingkatkan untuk Pembersihan Lantai Pintar dengan Pelancaran DEEBOT T10 di MalaysiaDengan misi baharu syarikat iaitu "Robotik untuk semua", ECOVACS turut melancarkan DEEBOT T10 baharu, membolehkan lebih ramai pengguna menikmati inovasi termaju dan teknologi pintar untuk gaya hidup pembersihan yang lebih bijak.

KUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach - 7 Julai 2022 - ECOVACS ROBOTICS ("ECOVACS"), peneraju robotik perkhidmatan terkemuka di dunia, melaksanakan misi baharunya, "Robotik untuk semua", dengan membayangkan semula pembersihan lantai dengan jenama baharu pembersih vakum robotik DEEBOT T10 dikuasakan AI. DEEBOT baharu menggabungkan teknologi maju seperti teknologi Pengecaman dan Pengelakan Objek berasaskan AI Dinaik Taraf AIVI 3.0, yang menawarkan kelebihan unik isi rumah yang celik teknologi. Ia juga menyambut era baharu interaksi bot manusia dengan Pembantu Suara YIKO, menjadikan DEEBOT T10 sebagai pelayan pintar semua orang.

ECO1.jpg

Keupayaan Pembersihan Unggul Dikuasakan oleh AI dan Kecekapan oleh Teknologi Proprietari ECOVACS

AI Dipertingkatkan dengan AIVI 3.0: DEEBOT T10 dilengkapi dengan AIVI 3.0, dikuasakan oleh Pemproses Horizon Sunrise® 3. Keupayaan AI yang dipertingkatkan meningkatkan ketepatan pengecaman bingkai tunggal objek sebanyak 20% dan kelajuan pengecaman bingkai tunggal objek sebanyak 20 kali ganda. Dengan kamera astrofotografi 960P yang melebarkan Medan Pandangan (FOV) kepada 148.3°, DEEBOT T10 mengenal pasti halangan lantai biasa dengan lebih pantas dan lebih baik untuk mengelakkannya. Pembersih vakum robotik juga mengenali 18 jenis halangan lantai, perabot dan bahan lantai serta dilengkapi dengan sijil privasi dan keselamatan TÜV Rheinland untuk perisian dan perkakasan. DEEBOT T10 direka untuk berfungsi pada permukaan dan permaidani yang berbeza. Teknologi AIVI 3.0, apabila dipadankan dengan penderia ultrasonik, membantu pembersih vakum robotik mengenali jenis permaidani yang berbeza manakala penderia anti-jatuh menghalang daripada jatuh melepasi tangga dan penghadang. Apabila membersihkan permaidani (hanya tersedia dalam mod standard), ia secara automatik menukar tekanan dan mengelakkannya semasa mengemop. Ciri video dan komunikasi masa nyata membolehkan pengguna untuk terus berhubung dengan ahli keluarga di rumah dan memantau rumah mereka pada setiap masa.

Pembantu Suara YIKO Pintar: DEEBOT T10 menampilkan Pembantu Suara YIKO, pembantu interaktif bahasa semula jadi terbina dalam pertama dalam industri dan robotik perkhidmatan untuk menyokong berbilang bahasa. Ia menggabungkan beberapa teknologi interaksi suara berasaskan AI, termasuk semantik suara daripada Google, untuk meningkatkan ketepatan dan masa tindak balas, menawarkan pengguna pengalaman interaktif yang tidak pernah berlaku sebelum ini dalam bahasa semula jadi. Pengguna boleh melibatkan diri, memberi arahan dan berinteraksi dengan DEEBOT T10 dengan suara mereka. Tiga mikrofon yang ditempatkan dengan baik membolehkan pengguna mengaktifkan unit dengan berkata, "OK YIKO." Dengan berkata, "OK YIKO, pembinaan peta pantas," pengguna boleh membina peta lengkap untuk pembersihan yang cekap. Pembantu suara YIKO AI juga mengubah pengalaman pengguna, menukar DEEBOT T10 daripada alat pembersihan yang sangat pintar kepada robotik perkhidmatan rumah yang sebenar. Teknologi penyetempatan bunyi bersepadu dan teknologi AIVI 3.0 boleh menentukan sumber suara di dalam rumah, membolehkan pengguna mengarahkan pembersih vakum robotik untuk membersihkan kawasan tertentu atau datang ke lokasi mereka dalam lingkungan lima meter.

Pengalaman Terunggul Aplikasi ECOVACS HOME: TrueMapping 2.0 DEEBOT T10 menggunakan penderia dToF untuk kedudukan yang lebih tepat sambil membenarkan pengguna menyimpan peta dalam format 2D atau 3D dalam Apl ECOVACS HOME yang intuitif pada peranti mudah alih. Pengguna boleh bertukar daripada peta 2D kepada 3D untuk paparan yang lebih terperinci rumah mereka. Dengan mempelajari dan memahami persekitaran rumah, peta mencipta persekitaran rumah yang lebih terperinci dan mengenal pasti struktur rumah, perabot dan bahan lantai dengan tepat. Pengguna juga boleh meningkatkan kecekapan pembersihan di sekeliling dan di bawah perabot menggunakan peta 3D.

Pengalaman Pembersihan Unggul dengan Sistem Pembersihan Dalam 4 peringkat

Sistem Pembersihan 4 Peringkat Kuat: Berus Dwi Sisi dengan cepat mengumpul habuk lantai dan meliputi menutupi setiap inci rumah, manakala berus utama terapung memastikan unit lebih dekat ke lantai tanpa kerosakan dan dengan kuasa sedutan 3,000pa yang kuat. Reka bentuk keseluruhan membolehkan pembersih vakum robotik menyesuaikan diri dengan jenis lantai yang berbeza semasa pembersihan mendalam. OZMO™ Pro 3.0 Oscillating Mopping System bergetar sebanyak 600 kali seminit untuk menghilangkan kotoran lantai yang paling degil. Sesuai untuk persekitaran yang berdebu, menanggalkan bulu haiwan peliharaan atau untuk isi rumah yang penghuninya alah kepada habuk.

Bersihkan dengan baik dan berbau harum bersama Modul Penyegar Udara: DEEBOT T10 boleh menyegarkan udara dengan modul yang boleh ditukar ganti semasa penyedutan. Pengguna boleh memilih daripada tiga Kapsul Penyegar Udara asas — Wild Bluebell, Bergamot&Lavender dan Cucumber&Oak — dan mempunyai rumah yang bersih dan harum.

Serasi dengan Stesen Kosong Auto (Dijual secara individu): DEEBOT T10 menyokong Stesen Kosong Auto, memaksimumkan kemudahan pembersihan dan menawarkan ketenangan fikiran. Ia mengosongkan semua jenis zarah habuk daripada pembersih vakum robotik, membolehkan ia berfungsi lebih lama dan lebih baik. Kuasa sedutan 21kPa menyedut semua habuk dari unit dan menghilangkan keperluan untuk pengguna mengosongkan pengumpul habuk pada unit secara manual. Stesen ini boleh menahan habuk sehingga 60 hari, dan reka bentuk beg habuk yang tertutup memastikan tiada kebocoran habuk yang tidak disengajakan. Pengguna juga boleh memperibadikan bila pembersih vakum robotik mengosongkan habuk yang terkumpul.

Harga dan Ketersediaan
DEEBOT T10 boleh didapati hari ini di Kedai Rasmi ECOVACS hanya di Lazada. Cadangan harga runcit DEEBOT T10 ialah RM4,799. Diskaun sehingga 50% ditawarkan dari 7 hingga 13 Julai, menjadikan DEEBOT T10, Stesen Kosong Auto dan DEEBOT T10+ (digabungkan dengan Stesen Kosong Auto) masing-masing berharga RM2,499, RM899 dan RM3,398. Sila layari ecovacs.com untuk maklumat lanjut atau berhubung dengan kami di Facebook atau Instagram.
Hashtag: #ECOVACSROBOTICS

The issuer is solely responsible for the content of this announcement.
Tentang ECOVACS ROBOTICS
Tentang ECOVACS ROBOTICS
Inovasi Sejak Dahulu – Membina Rumah Pintar.

Dengan visi baharu "Memajukan teknologi robotik untuk berkhidmat kepada dunia bagi mewujudkan ekosistem holistik antara manusia dan robotik dalam gaya hidup dan pengeluaran", ECOVACS ROBOTICS mengambil berat tentang inovasi penyelesaian untuk meningkatkan gaya hidup anda. Kami berhasrat untuk mereka bentuk dan melancarkan "Robotik untuk Semua": menggunakan pemahaman mendalam kami tentang kes penggunaan dan pengalaman pengguna.

Kami telah melaburkan masa 20 tahun untuk menyelidik industri dan reka bentuk yang terbaik bagi menghasilkan rumah yang lebih pintar dan responsif. Kami ingin mengurangkan beban kerja di rumah, supaya anda boleh berfungsi dengan lebih cekap dan dapat meluangkan lebih banyak masa untuk menikmati aktiviti kegemaran anda.

SOURCE:

ECOVACS ROBOTICS

CATEGORY:

Technology

PUBLISHED ON:

07 Jul 2022

Past Press Releases

MORE

Talk to Media OutReach Newswire today

CONTACT US NOW