XLD Lancar xSpend di MalaysiaKUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach - 3 Jun 2022 - XLD Finance, ekosistem berasaskan stablecoin yang memacu rangkuman kewangan melalui perkhidmatan kewangan dunia sebenar, telah mengumumkan pelancaran platform xSpend di Malaysia hari ini, yang membolehkan pengguna Play-ton-earn berbelanja secara langsung dengan token dan stablecoin GameFi mereka untuk membayar lebih 350 pengebil dan utiliti.


Dengan akhirnya xSpend tersedia untuk pasaran Malaysia selepas membuat pelancarannya di negara airin seperti Filipina, Indonesia, India, Vietnam, Bangladesh, Syarikat juga mengumumkan tawaran terbaharu iaitu ciri Solana yang membolehkan pengguna menyambung dompet Phantom mereka dengan butiran pengebil yang disimpan untuk transaksi yang lebih mudah dan pantas melalui rangkaian Solana.

"Dengan pelancaran xSpend di Malaysia, kami sangat teruja untuk membantu menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh pengguna kripto di negara ini, iaitu kesukaran untuk membelanjakan kripto", kata Ian Estrada, Ketua Pegawai Eksekutif XLD Finance. "Oleh itu, kami teruja untuk membenarkan pengguna membelanjakan aset mata wang kripto secara langsung untuk keperluan kehidupan sebenar melalui platform selamat".

Untuk meraikan kejayaan ini, XLD memberikan hadiah bernilai sehingga $2,500 (kira-kira RM 10,920) dalam promosi pengenalannya untuk pengguna xSpend Malaysia kali pertama dan semua pemegang dompet Solana.

Pengguna boleh berurus niaga dengan USD Tether (USDT), USD Coin (USDC), DAI, Axie Infinity Shards(AXS), Smooth Love Potion (SLP), Binance Coin (BNB), MATIC, YGG Token, Terra USD (UST), Pegaxy Stone (PGX), Vigorous (VIS), dan Cyblock Battery Token (CBT) dengan pelbagai utiliti dan rangkaian mudah alih di Malaysia.

Beberapa pengebil terkenal di Malaysia termasuk Astro, Indah Water Konsortium, Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Syabas), Telekom, dan Majlis Amanah Rakyat serta syarikat telekomunikasi seperti Maxis, Digi, Celcom dan U Mobile, dan lain-lain.

Lawati https://xspend.finance untuk maklumat lanjut dan senarai penuh pengebil.

About XLD Finance
About XLD Finance
XLD Finance is a stablecoin-based ecosystem driving financial inclusion through real-world financial services. The Company's roadmap includes the development of both Web 2.0 and Web 3.0 projects such as its own stablecoin, a DeFi wallet, early wage access, and a simplified crypto onramp & offramp platform for crypto natives and the financially underserved. Its flagship project, xSpend platform is available to users in Bangladesh, India, Indonesia, Malaysia, and the Philippines.

For more information, visit: | | | | | | | |

#XLDFinance
SOURCE:

XLD Finance

CATEGORY:

CryptoCurrencies : Trade

READ IN:

English

PUBLISHED ON:

03 Jun 2022

Past Press Releases

MORE
#CryptoCurrencies #Business & Finance

03 August 2022

XLD Finance introduces OmniX solution for cryptocurrency disbursements

Talk to Media OutReach today

CONTACT US NOW