TOKYO, JAPONYA - Media OutReach - 1 Haziran 2021 - Verimlilik, göreceli olarak erken bir dönem olan 1776 yılında Adam Smith'in ünlü Ulusların Zenginliği isimli eserinde merkezi bir yerde konumlandırıldı.

Tokyo merkezli Asya Verimlilik Organizasyonu (APO), 60 yıldan beri Asya ve Pasifik bölgesinde bu mirası yaşatarak verimliliği tanıtmaktadır. Adam Smith'in eserinden yüzyıllar sonra verimlilik kavramına karşı olan farkındalık artmaya devam ediyor.

Verimliliği anmak ve Pırlanta Jübilesini kutlamak adına APO, Japon Verimlilik Merkeziyle ortaklık tesis ederek 10 Haziran 2021 tarihinde sanal bir platform üzerinden Verimliliğin Merkeziliği Uluslararası Konferansını düzenliyor.

Japon Verimlilik Merkezi Başkanı Yuzaburo Mogi konferansın açılışını yaptıktan sonra 2008 yılında Ekonomi Alanında Nobel Ödülünü kazanan Prof. Paul Krugman sanal açılış konuşmasını gerçekleştirecek.

Uzmanlar içeren iki panelde, devam eden COVID-19 küresel salgınının getirdiği çok zorlu şartlar altında ekonomilerin ve işletmelerin dayanıklılığını etkileyen temel sorunlar ele alınacak.

İlk olarak insan kaynakları uzmanları ve iş gücü ekonomistlerini içeren oturumlarda verimlilik ve iş gücü kalitesine odaklanacağız. İkinci panelde ise dijital teknolojiler ve yapay zeka alanlarında yaşanan gelişmelerden faydalanarak akıllı dönüşümleri konuşacağız. ROC Dijital Bakanı Audrey Tang, bu oturumda konuşmacılardan birisi olarak önceden kaydedilmiş konuşmasını gerçekleştirecek.

Kayıt ve konferans hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı inceleyiniz.

Verimliliğin Merkeziliği web sitesi:

Talk to Media OutReach today

Let Media OutReach help you achieve your communication goals. Send an email to info@media-outreach.com or click below. You will receive a response within 24 hours.

Contact us now