Ceevo ületab rahvusvaheliste maksete lõhe Euroopas

Uus Ceevo toode annab Euroopa kaupmeestele hõlpsa ligipääsu lihtsustatud makselahendustele ja ettevõtte globaalsele oskusteabele, et müüa oma piiridest kaugemale.

VALLETTA, MALTA - Media OutReach - 2. juuli, 2020 - Ceevo teatab täna oma automatiseeritud registreerimisega (AOB) makseportaali lahenduse käivitamisest üle Euroopa, pakkudes kohalikele kaupmeestele kiiret ja lihtsalt lülita-ja-tegutse makselahendust. Uuri, kuidas me saame neil aidata kapitaliseerida piiriüleseid e-kaubanduse võimalusi aadressilt www.ceevo.com .

Toetudes ettevõtte rahvusvahelisele haardele ja finantsilisele ja tehnoloogilisele oskusteabele, haldab Ceevo kõiki rahvusvaheliste maksete keerukusi, sealhulgas turvalisus, regulatsioonid ja lai ulatus maksevariante, et kaupmehed saaks keskenduda oma äri kasvatamisele.

Maksealased väljakutsed piiriülesel e-kaubandusel Ida-Euroopas

Kuigi Ida-Euroopa on üks kiiremini kasvavaid e-kaubanduse turge mandril, kasvades aastavõrdluses stabiilselt 10,3 protsenti, on regiooni kaupmehed tohutult alateenindatud: paljud rahvusvahelised pakkujad ei ole regiooni veel aktiivselt sihikule võtnud ja kodumaised turuosalised ei suuda pakkuda õigeid lahendusi ja teenuseid rahvusvaheliste ambitsioonidega äride toetamiseks.

Ceevo lahendused on kohandatud spetsiaalselt nõudmistele, mis on kaupmeestel, kes tahavad töödelda oma klientide veebimakseid EL-is (Euroopa Liidus) ja rahvusvahelistel turgudel. Kuigi Ceevo lahendus on saadaval kõigile Euroopa kaupmeestele, usub Ceevo, et Ida-Euroopa kaupmehed on iseäranis alateenindatud ja et tema lahendus aitab ületada maksete lõhe kaupmeestel, kes soovivad laieneda oma kodukootud turgudest kaugemale.

Hiljutine Ceevo uuring, mis viidi läbi Ida-Euroopas väikeste veebipoodide seas, näitas, et väikeste veebipoodide kaks peamist muret on turvalisus (42%) ja rahavoogude haldamine (21%), samas kui vastuvõetamatud maksemeetodid (30%) toodi välja sagedaisema probleemina tasumisel.

Veelgi enam, 32,5% vastanutest ütlesid, et enamus nende müükidest tehti kanaliteüleselt ja läbi platvormide nagu Amazon ja eBay. Nende äride kolm peamist murekohta piiriülestel maksetel on valuuta ja maksete töötlemine ning kohanemine reaalajas valuutakurssidega (25%), klienditugi ja teenindus (24,17%) ja maksete vastuvõtmine teistest riikidest (23%). Vastanud tõid välja ka digimaksete lõimimise ja väljakutsed kiiresti arenevate tarbijatrendidega kohanemisel, aga ka keerulised EL-i regulatsioonid kui tõkked kasvuvõimaluste otsimisele väljaspool oma koduturge. Ceevo automatiseeritud registreerimise ja makseportaalide lahendus ühendavad endas nende murede lahendamiseks moodsaima tehnoloogia ja pakuvad kaupmeestele digimajanduse osalemiseks sujuva lahenduse.

Philip Meyer, Ceevo kontserni tegevjuht ütles: "Paratamatult jäävad paljud väikesed veebipoed kõrvale võimalusest müüa oma kaupu ja teenuseid rahvusvaheliselt ja seega on nad võimetud oma äri kasvatama, kuna nad ei saa võtta vastu makseid võimalikult kliendilt. Väikefirmade reaalsus on see, et nad muretsevad maksetehnoloogia pärast, kui nad peaks keskenduma oma äride juhtimisele - me leidsime, et selle   probleemi lahendamine on väga oluline, pakkudes kasutajasõbralikku lahendust, mis soosib kohalikke keeli ja kiiret lõimumist."

Ceevo - annab äridele võimaluse võtta vastu pea igat laadi makseid kõikjalt

Ceevo on kohandanud oma makselahendused lahendamaks konkreetseid väljakutseid, millega need ettevõtted silmitsi on. Ta pakub kiiret ja automatiseeritud registreerimist ilma lisanduvate vastavuskuludeta; iseteeninduse tuge, mis hõlmab dokumenteerimist; ja klienditoe sektsiooni, et aidata kaupmeestel makseprobleeme lahendada. Ceevo pakub ka intuitiivseid töölaudu, mis võimaldavad lihtsalt mitmekanalilist juhtimist, et teie äri võimalikult kiiresti tööle saada.

Philip Meyer lisas: "Ceevo maksetega tahame me kaupmeestele anda võimaluse müüa kõigile oma potentsiaalsetele klientidele EL-i turgudel ja kaugemalgi. Me tahame olla väikefirmade tšempionid ja lubada neil, läbi meie teenuste, keskendumist asjadele, mis loevad, mitte segasele maksetemaailmale. Meie lahendused teevad klientidele lihtsamaks maksete vastuvõtmise kellelt iganes, mistahes valuutas, kust iganes maailmas, seda ilma juriidilist või tehnilist kogemust vajamata. Me ootame pikisilmi partnerluste sobitamist rohkemat tüüpi kaupmeestega kui eales varem ja Euroopa ning muu maailma kasvu vedavate järgmise laine äride toetamist."

Ceevo on uus toode, mille tõi turule Ceevo Group - varem tuntud kui Net1's International Payments Group, mis koosneb Transact24-st ja MasterPaymentist. Ceevo Group on juhtiv rahvusvaheliste makseteenuste pakkuja, pakkudes maksete töötlemise, krediit- ja deebetkaardi omandamise, makseturvalisuse ja regulatiivse vastavuse teenuseid. Ta on NASDAQ-is noteeritud rahvusvaheliste finantstehnoloogialahenduste pakkuja Net1 UEPS Technologies Inc ( NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1) tütarfirma.

Ceevost

Ceevo Group spetsialiseerub rahvusvahelistele makseteenuste lahendustele, mis lubavad ettevõtetel võtta vastu pea igat laadi makseid kõikjalt maailmast.

Ceevo Group koosneb järgnevatest entiteetidest (mis kõik moodustavad osa "Ceevo" brändist): Ceevo Financial Services (Malta) Limited; Ceevo Blockchain Ventures Limited; Transact24 Limited; Transact24 (UK) Limited; Transact24 LLC; ja Masterpayment GmbH ja selle tütarfirmad (Summit Payment Services AG ja Masterpayment Limited). Ceevo Financial Services (Malta) Limited (registrinumber: C36102 ) on saanud tegevusloa ja seda reguleerib Malta Finantsteenuste Amet (MFSA) ning Transact24 (UK) Limited on saanud tegevusloa ja seda reguleerib Ühendkuningriigi Finantsasjade Amet (FCA) (registri viitenumber: 900538). Ceevot toetab tema emafirma Net1 UEPS Technologies Inc. (NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1) kogemus ja tehnoloogia. Rohkem infot leheküljelt www.ceevo.com

Ceevo

Business