Ceevo v Európe zaplnilo medzeru na trhu so službami pre zahraničný platobný styk

Nový produkt firmy Ceevo umožní európskym predajcom ľahký prístup ku zjednodušeným platobným riešeniam a globálnym skúsenostiam firmy Ceevo s cezhraničnými platbami

VALLETTA, MALTA - Media OutReach - 2. júla 2020 - Spoločnosť CEEVO dnes oznámila spustenie svojej automatickej platobnej brány (AOB) v celej Európe. Vďaka tomu majú miestni obchodníci teraz k dispozícii rýchle a jednoduché platobné riešenia. Viac informácií o tom, ako pomáhame obchodníkom využívať možnosti cezhraničného elektronického obchodovania nájdete na webových stránkach www.Ceevo.com.

Vďaka medzinárodnej pôsobnosti a skúsenostiam z finančníctva a technológií zabezpečuje firma Ceevo všetky náležitosti okolo medzinárodných platieb, vrátane zabezpečenia, regulácie a ďalších funkcií tak, aby sa obchodníci mohli venovať rastu svojho podnikania.

Platobné problémy cezhraničného elektronického obchodovania vo východnej Európe

Aj keď je východná Európa jedným z najrýchlejšie rastúcej trhov v oblasti elektronického obchodovania z celého kontinentu, ktorý stabilne medziročne rastie o 10,3%, dopyt obchodníkov v regióne nie je zďaleka uspokojený: väčšina zahraničných poskytovateľov sa ešte len chystá začať na miestnom trhu aktívne pôsobiť a domáci hráči nie sú schopní ponúknuť tie správne riešenia a služby na podporu firiem s medzinárodnými ambíciami.

Riešenia spoločnosti Ceevo sú šité na mieru potrebám obchodníkov, ktorí chcú spracovávať online platobné transakcie svojich zákazníkov v EÚ (Európskej únii) a na zahraničných trhoch. Aj keď sú riešenia spoločnosti Ceevo k dispozícii všetkým európskym obchodníkom, domnievame sa, že dopyt obchodníkov z východnej Európy nie je dostatočne uspokojený a že toto riešenie zaplní medzeru na trhu a osloví obchodníkov, ktorí chcú expandovať aj mimo svoj domáci trh.

Nedávny prieskum firmy Ceevo medzi malými online predajcami v Európe odhalil, že dva najväčšie problémy, ktoré malí online predajcovia v súvislosti s platbami majú, je zabezpečenie platieb (42%) a riadenie hotovostných tokov (21%). Za najčastejšie sa vyskytujúci problém pri vlastnom platení, označili obchodníci (30%) platbu neakceptovaným spôsobom platby.

Navyše 32,5% respondentov uviedlo, že väčšina ich predajov sa uskutoční cez rôzne kanály a prostredníctvom trhovísk, ako sú napríklad Amazon alebo eBay. Medzi tri najväčšie obavy obchodníkov v súvislosti s cezhraničnými platbami sú používanie rôznych mien, postupy pri spracovaní platieb a prispôsobenie sa aktuálnym výmenným kurzom (25%), podpora a služby zákazníkom (24,17%) a vyrovnávacie platby z ostatných krajín (23%) . Medzi ďalšie bariéry pre využívanie príležitostí k ďalšiemu rastu na svojich domácich trhoch, ktoré respondenti uviedli, okrem iného, ​​patrí integrácia digitálnych platieb a problémy s rýchlo sa meniacimi zákazníckymi trendy a tiež zložité predpisy Európskej únie. Automatizované platobné riešenia firmy Ceevo obsahuje najmodernejšie technologické nástroje, ktoré vyššie uvedené problémy rieši a ponúka obchodníkom bezproblémové riešenie na to, aby sa mohli zapojiť do digitálnej ekonomiky.

Philip Meyer, generálny riaditeľ skupiny Ceevo povedal: "Mnohým malým online obchodníkom chýba možnosť predávať svoje tovary a služby do zahraničia a ak nebudú schopní prijímať platby od svojich potenciálnych zákazníkov, nebudú sa môcť posunúť ďalej. Skutočnosť je taká, že malé podniky sa musí starať o platobnej technológie namiesto toho, aby sa venovali svojmu podnikaniu. To je jedna z vecí, ktorú sme chceli vyriešiť, a tak klientom ponúkame užívateľsky prívetivé riešenia v miestnom jazyku a s možnosťou rýchleho nasadenia. "

Ceevo - ponúkame obchodníkom možnosť akceptovať prakticky akúkoľvek formu platby, a to z ľubovoľného miesta na svete

Spoločnosť Ceevo svoje platobné riešenia navrhuje tak, aby riešila problémy, ktoré musia obchodníci riešiť. Ponúkame rýchle a automatizované pripojenie do systému, bez nutnosti hradiť ďalšie režijné náklady, podporu, ktorej súčasťou je ako verejne dostupná dokumentácia, tak oddelenie zákazníckej podpory, ktoré pomáha obchodníkom riešiť problémy s platbami. Spoločnosť Ceevo tiež ponúka individuálne prehľady, ktoré umožňujú rýchlu a jednoduchú správu viac obchodných kanálov tak, aby obchodník mohol začať fungovať čo najrýchlejšie po tom, čo sa do systému zapojí.

Philip Meyer ďalej dodal: "Prostredníctvom platieb Ceevo chceme dať obchodníkom možnosť predávať svoje služby a tovar všetkým potenciálnym zákazníkom na trhu EÚ a na ďalších zahraničných trhoch. Chceme sa stať pre malé firmy prvou voľbou a prostredníctvom našich služieb im umožniť venovať sa veciam, na ktorých záleží a nie neustále riešiť zložitý svet platobného styku. Naše riešenia našim zákazníkom uľahčí prijímanie platieb od kohokoľvek, v akejkoľvek mene a odkiaľkoľvek na svete bez toho, aby museli mať právne či technologické znalosti. Tešíme sa na spoluprácu s novými typmi obchodníkov a veríme, že naše služby podporí nový rast podnikania v Európe a zvyšku sveta. "

Ceevo je nový produkt skupiny Ceevo Group, ktorá sa predtým volala Net1 's International Payments Group. Tento produkt sa skladá z platforiem Transact24 a MasterPayment. Skupina Ceevo Group je popredný poskytovateľ medzinárodných platobných služieb, ktorý ponúka spracovanie platieb, možnosť platenia debetnými a kreditnými kartami, zabezpečenie transakcií a služby pre zaistenie zhody s požiadavkami orgánov štátneho dozoru. Ceevo Group je dcérskou firmou spoločnosti Net1 UEPS Technologies Inc. (index NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1), ktorá je kótovaná na burze NASDAQ a patrí medzi popredných poskytovateľov riešení a technológií pre medzinárodný platobný styk.

O spoločnosti Ceevo

Skupina Ceevo Group sa špecializuje na poskytovanie medzinárodných platobných riešení, ktorá podnikateľom umožňujú akceptovať prakticky všetky typy platieb, zo všetkých miest sveta.

Súčasťou skupiny Ceevo Group sú nasledovné subjekty, ktoré všetky spolu tvoria značku "Ceevo":

Ceevo Financial Services (Malta) Limited; Ceevo Blockchain Ventures Limited; Transact24 Limited; Transact24 (UK) Limited; Transact24 LLC a Masterpayment GmbH a ich sesterské spoločnosti (Summit Payment Services AG a Masterpayment Limited). Ceevo Financial Services (Malta) Limited (Registration Number: C36102 ) je držiteľom povolenia a podlieha dozoru Maltského úradu pre finančné služby (MFSA) a spoločnosť Transact24 (UK) Limited je držiteľom povolenia a podlieha dozoru Úradu pre správanie finančných inštitúcií (FCA) Spojeného Kráľovstva (registračné číslo: 900538). Spoločnosť Ceevo využíva skúsenosti a technológie svojej materskej firmy Net1 UEPS Technologies Inc. (index NasdaqGS: UEPS, JSE: NT1). Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke www.Ceevo.com

Ceevo

Business