KUALA LUMPUR, MALAYSIA - Media OutReach - 12 November 2019 - Pada bulan September, pasukan Olymp Trade meraikan lima tahun perkhidmatan sebagai salah satu broker yang paling dicari dalam talian di dunia. Untuk memperluaskan perayaan di luar dewan pejabat OT, pertandingan perdagangan terbesar telah diwujudkan.

 

Diasaskan pada tahun 2014, platform ini dengan cepat dikenali secara antarabangsa apabila orang di seluruh dunia beralih ke platform untuk memperbaiki kehidupan mereka. Bertumpu pada membuat perdagangan boleh diakses oleh semua, pasukan Olymp Trade mencipta suite pendidikan yang luar biasa dan platform demo bagi pedagang untuk belajar, mengamalkan, dan mengasah kemahiran mereka.

 

Dengan lebih daripada 25,000 pelanggan berdagang setiap hari dan hampir 250,000 sebulan, broker yang inovatif ini bersedia untuk menarik lebih ramai pedagang dengan memperkenalkan cara yang lebih mudah dan lebih baik untuk berdagang.

 

Platform Olymp Trade adalah sangat mesra pengguna iaitu pelanggan boleh membuat akaun dan mula berdagang dengan cepat. Dikenali dengan yuran dan komisen yang rendah, serta perkhidmatan pendidikan dan latihan percuma untuk pelanggan mereka.

 

Pertandingan Ulang Tahun ke-5 telah dicipta sebagai tanda Terima kasih kepada pedagang platform. Memberi pedagang peluang untuk mendapatkan lebih banyak wang, memenangi hadiah yang berbeza, dan berkongsi wang hadiah berjumlah $100,000.

 

Bermula pada 5 November dan berakhir pada 12 Disember ini, salah satu pertandingan perdagangan terbesar dan terpanjang di dunia serta kaya dengan ganjaran akan diadakan. Pedagang di seluruh dunia akan bersaing antara satu sama lain untuk menaiki Papan Pendahulu dalam usaha untuk menuntut sebahagian daripada wang hadiah. Terdapat juga tugas-tugas harian yang pedagang boleh memperoleh hadiah yang berbeza seperti tempoh percubaan VIP, perdagangan bebas risiko dan banyak lagi.

 

Acara ini penuh dengan cara bagi pelabur untuk menang. Dicipta dengan mengambil kira pedagang baharu, semua pencapaian harian dapat diselesaikan oleh pedagang pada mana-mana tahap kemahiran.

 

Pedagang Olymp Trade memperoleh mata untuk menaiki Papan Pendahulu dengan membuat perdagangan, dengan perdagangan yang berjaya menghasilkan lebih banyak mata daripada yang tidak berjaya. Tugas harian yang berbeza juga boleh menambah lebih banyak mata dan bonus kepada skor pedagang. 

 

Jangan terlepas pertandingan perdagangan global terbesar tahun 2019. Sertai beribu-ribu pedagang yang berada di seluruh dunia untuk peluang anda menuntut sebahagian daripada wang hadiah $100,000 dan hadiah-hadiah lain.


Talk to Media OutReach today

Let Media OutReach help you achieve your communication goals. Send an email to info@media-outreach.com or click below. You will receive a response within 24 hours.

Contact us now